Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE FOTBAL

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Minge Select SuperBrillant TB v23

552

Produs nou

Minge Select SuperBrillant TB v23 - Fifa Quality Pro

Mai multe detalii

In stoc

By buying this product you can collect up to 42 loyalty points. Your cart will total 42 loyalty points that can be converted into a voucher of 8 lei.


420 lei

600 lei

Informatii

Minge Select Super Brillant TB v23 OMB

Un noua minge de fotbal superioroara , realizata din materiale atent selectate de inalta calitate, cu caracteristicile unei mingi clasice SELECT. Mingea oficiala de joc Liga 1 Romania .

Noua structura diamantata 3D a materialului de suprafata asigura o traiectorie si mai stabila, frecare optimizata intre minge si gheata si cea mai buna aderenta pentru portari Panourile albe stralucitoare sunt realizate dintr-un material special pentru a asigura vizibilitatea clara a mingii pentru jucatori si spectatori . Cele 32 de panouri sunt lipite termic si ocupa mai putina apa decat mingile cusute manual, pastrand astfel greutatea originala atunci cand se joaca pe o suprafata umeda . La suprafață, poartă marca QUALITY PRO, indicând că mingea a trecut șapte teste oficiale la FIFA, în cele mai solicitante condițiiSub materialul exterior se afla o captuseala recent dezvoltata, realizata dintr-un 4 mm. material exclusiv din spuma, inclusiv o vezica de latex Zero-Wing cu punct de echilibru incorporat vizavi de orificiul supapei . Materialul exterior si spuma subiacenta confera mingii o atingere usoara si o moliciune confortabila . Marimea 5

OMOLOGAT FIFA QUALITY PRO

 • Recenzii
 • Scrieţi o recenzie

  Minge Select SuperBrillant TB v23

  Minge Select SuperBrillant TB v23

  Minge Select SuperBrillant TB v23 - Fifa Quality Pro

  27 alte produse in aceeasi categorie:

  Follow us on Facebook