Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

ECHIPAMENT ANTRENAMENT

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

CONURI CU GAURI 23 , 38 , 52 CM

466

Produs nou

CONURI CU GAURI 23 , 38 , 52 CM - MADE IN GERMANY

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 loyalty point that can be converted into a voucher of 0 lei.


15 lei

Informatii

Obțineți un con perforat de înaltă calitate în 4 culori. Conurile perforate robuste cu înălțimea de 38 cm sunt realizate din plastic foarte rezistent și sunt aproape „de rupere”. Puteți să o călcați fără a rupe stâlpii, adică sunt foarte flexibili. Pilonii au găuri la 4 înălțimi diferite (12 cm, 24 cm, 36 și 48 cm), ceea ce face posibilă combinarea lor perfectă cu stâlpii de obstacol. Cu aceasta, pot fi construite terenuri de joc întregi sau cursuri de obstacole, fie pe iarbă, gazon artificial, terenuri dure sau în sală. Pilonii noștri sunt ideali pentru antrenament de coordonare, sprint, salt și agilitate. Conurile sunt disponibile în 4 culori puternice (galben, roșu, albastru și verde). De exemplu, antrenorul poate folosi culorile pilonului pentru o mare varietate de exerciții de antrenament. Prețul se referă la un con perforat în culoarea la alegere. De asemenea, puteți cumpăra stâlpi suplimentari, stâlpi de obstacol, genți de transport și exerciții de antrenament adecvate în magazinul nostru. Echipe din sporturile profesionale se antrenează deja cu ajutorul mijloacelor noastre de antrenament!

  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    25 alte produse in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook