1) Conditii de utilizare 

Prin comandarea ( confirmarea unei comenzi )  unor  produse afisate pe site-ul www.profiteamsport.ro , Cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest site. Pentru folosirea in conditii optime a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare, ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare fara o notificare prealabila.

Comanda este considerata finalizata numai dupa ce a fost confirmata in prealabil  telefonic de catre Cumparator , de aceea va rugam sa acordati o importanta deosebita datelor de identificare pe care le veti introduce la crearea contului de utilizator.

Profiteam Sport SRL isi rezerva dreptul sa anuleze o comanda in cazul in care  Cumparatorul nu ofera suficiente date de identificare.

O comanda neconfirmata nu are niciodata statutul de contract , contractul intra in vigoare doar dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre Vanzator.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe siteul www.profiteamsport.ro , Cumparatorul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu acesta,si este de acord ca documentele care insotesc comanda(factura,certificat de garantie ) sa fie trimise pe cale electronica la adresa de email folosita la crearea contului de utilizator.

 

2) Drepturi de Autor 

Tot continutul acestui site , text , grafica,logo-uri ,butoane ,icon-uri,imagini , este proprietatea lui SC PROFITEAM SPORT SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice fel de material de pe acest site , fara acordul scris al PROFITEAM SPORT SRL.

 

3) Confidentialitatea datelor 

Inregistram informatii de la client in momentul in care se inregistreaza pe site, plaseaza o  comanda, se inscrie la newsletter sau completeaza un formular. Atunci cand clientul plaseaza o   comanda sau cand se inregistreaza acesta va trebui sa completeze nume, adresa de email si adresa   fizica. Folosim aceste informatii pentru a livra produsele din comanda.

Informatiile pot fi folosite in una din situatiile urmatoare:

     a) Pentru a personaliza experienta pe site-ul profiteamsport.ro si pentru a raspunde conform nevoilor clientului

     b) Pentru a ne imbunatati magazinul online,

     c) Pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor,

     d) Pentru a procesa comenzile,

Orice informatie primita din partea Cumparatorului , publica sau privata, nu va fi externalizata, vanduta, transferata niciunei alte companii pentru niciun motiv fara acordul sau in afara de situatiile in care trebuie sa livram colete

      a) Pentru a administra un concurs, studiu sau alta campanie de marketing

      b) Pentru a trimite periodic email-uri

      c) Adresa de email pe care ai inregistrat-o la plasarea comenzii va fi folosita pentru a trimite informatii despre comanda respectiva.

      d) Daca clientul s-a inscris la newsletter vom trimite periodic informatii legate despre campaniile noastre de marketing, produsele si serviciile noastre.

      e) Cumparatorul are dreptul de a se dazbona de la comunicarile periodice prin email.

Site-ul www.Profiteamsport.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere foarte mici pe care magazinul nostru le ataseaza browserului, daca acesta permite. Sunt folosite pentru a inregistra anumite informatii ce tin de experienta utilizarii site-ului.

 

 

4) Litigii

 

     In cazul unor conflicte aparute intre PROFITEAM SPORT SRL si clientii sai , care nu  pot fi stinse  cu  articolele din Termeni si Conditii , se va incerca solutionarea lor  pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare da la data sesizarii in scris.

     In cazul in care stingerea conflictului pe cale amiabila nu a fost posibila , conflictul va fi solutionat in instanta . in conformitate cu legile in vigoare.

 

 

5) Produse si  Preturi

 

     Preturile produselor sunt afisate pentru fiecare produs in parte , sunt exprimate in lei si includ TVA-ul (19%) . Pretul poate fi modificat in orice moment de catre Profiteam Sport.

     Produsele comercializate de magazinul nostru sunt 100% originale iar detalile si denumirea lor sunt  preluate direct de la furnizorii nostri .

     In anumite situatii se poate intimpla ca stocul sa se modifice (produsul sa nu mai fie pe stoc) de la plasarea si pina la  finalizaea comenzii , caz in care banii vor fi returnatii catre Cumparator ,daca este cazul.

    

 

6) Returul Produselor

 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:  

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare/schimb  sunt suportate de consumator(cu orice companie de transport doreste). Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit , in acest caz returul va fi suportat de catre Profiteam Sport.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi conditie in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate accesorile ,cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, nefolosit si nedeteriorat ,  nerespectarea uneia dintre cerintele enumerate mai sus atrage dupa sine neacceptarea returului .

Profiteam Sport  va returna contravaloarea produsului in 14 zile calendaristice de la data intrarii in re-posesia produsului dupa ce in prealabil a fost instiinta in scris de acest demers ,telefonic sau complectind formularul de retur.

Nu pot fi acceptate ca si retur , produsele personalizate la cererea consumatorului , precum si produsele aduse in stoc pe  baza unor comenzi ferme efectuate de catre acesta.

 

 

 

 


Compare