Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

Categorii

Information

Producători

Cele mai cumparate

Termeni si conditii

Bun venit la Profiteamsport.ro!

Va multumim ca ati ales produsele si serviciile noastre. Acestea va sunt oferite de Profiteam Sport SRL, cu sediul in Strada Gheorghe Ciuhandru, nr.1, Arad, Judet Arad, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/1193/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare RO36571237, denumită în continuare Vanzator.
Prin utilizarea magazinului nostru virtual sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre, motiv pentru care va rugam să acordati o importanța deosebita acestora. Informarea Dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.
Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.profiteamsport.ro
Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

1. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Intregul continut al site-ului profiteamsport.ro - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Profiteam Sport SRL si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Dumneavoastra intelegeti dreptul de proprietate intelelectuala si nu veti dezvalui unei terte parti sau veti face publice nici una din informarile primite de la profiteamsport.ro. Folosirea fara acordul scris al Profiteam Sport a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
De asemenea, siglele utilizate în cadrul site-ului sunt marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

2. Protejarea confidentialitatii si publicitatii

Prin utilizarea site-ului nostru sunteti de acord sa putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al dumneavoatra si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces la dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Puteți oricând modifica aceste date sau notifica dorința Dumneavoastră de renuntare la utilizarea lor. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Prin inscrierea in baza de date profiteamsport.ro, va oferiti consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.
Intelegeti dreptul de protejarea confidentialitatii si nu veti face nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Profiteamsport.ro, in caz contrar ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

3. Accesul la informatiile de pe site

Profiteamsport.ro va garanteaza acces limitat, in interes personal si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul Profiteamsport.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Profiteamsport.ro, fara acordul prealabil scris al nostru.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Profiteamsport.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
Pentru a beneficia de unele servicii poate fi necesar crearea unui cont pe site-ul Profiteamsport.ro. Pentru a va proteja contul pastrati parola confidentiala. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului Dumneavoastra.
Profiteamsport.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Profiteamsport.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii.

4. Documente Contractuale

In momentul in care lansati o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.
Comanda dumneavoastra trebuie sa contina trei documente, si anume :

  1. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice
  2. Specificatiile (observatiile) dumnevoastra - acolo unde este cazul
  3. Acceptare Termeni si conditii

La lansarea unei comenzi va rugam verificati cu atentie daca ceea ce comandati este ceea ce va doriti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit de catre dumneavoastra, atat in cazul unei comenzi electronice, cat si telefonice. (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite gresit).
Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Profiteamsport.ro catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea nu consideram in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.
Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Profiteamsport.ro sau un furnizor al acestuia, pentru produse de folosinta indelungata care necesita obligatia noastră de asigurare a garantiei (ex.aparate fitness)
Conform art.7 din OG 130/2000 puteti restitui orice produs achzitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor Dumneavoastra, in termen de 14 zile calendaristice fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea Dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maxim 14 de zile de la data primirii de catre noi a Produsului restituit, intr-un cont bancar indicat de catre Dumneavoastra. Cheltuilelie ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina Dumneavoastra.
Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Profesionistii nu beneficiaza de dreptul de retur in 14 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza în cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale în legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza în acelasi scop, în numele sau pe seama acesteia).
Produsele cumparate cu vouchere / gift card se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

  • Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si poti sa-l refolosesti.
  • Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.
  • Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o.
  • Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai putea fi folosit.

5. Raspunderea noastra pentru produse si servicii

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Asadar sunteti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria dumneavoastra raspundere.
Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostrii ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Profiteamsport.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul produsului comandat de tine sa sufere modificari si acesta sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic.
Te vom anunta despre acest aspect in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv anularea acesteia cu rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

6. Raspunderea pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. Orice produs care nu are pret (are afisat pret zero) se subintelege ca nu este de vanzare asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, profiteamsport.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

7. Raspunderea pentru livrare

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic in legatura cu confirmarea comenzii.
Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a Curierului. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.
De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de profiteamsport.ro, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra. Inainte de fiecare livrare veti fi contactat de catre curier.
In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastr. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 15 zile de la sediul Curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul profiteamsport.ro.

8. Raspunderea pentru produse aflate in categoria "Precomanda"

Produsele din oferta profiteamsport.ro care au specificat textul "Precomanda" se pot achizitiona doar prin achitarea integrala in avans a produsului prin ordin de plata sau card bancar.

Termenele de livrare pentru aceste produse comunicate de catre consultatii de vanzari ai companiei noastre, telefonic sau prin e-mail, pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza doar in ordinea inregistrarii platii in conturile profiteamsport.ro si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.
Dumneavoastra sunteti indreptatit de a renunta oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a va fi restituita suma transferata catre noi. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre noi prin e-mail sau in scris. Ne rezervam dreptul de a anula in orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare trimisa catre dumneavoastra , telefonic sau prin e-mail. In acest caz va vom restitui plata efectuata in avans in cel mai scurt timp posibil.
profiteamsport.ro nu este raspunzator pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate de catre dumneavoastra la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

9. Obligatiile dumneavoastra pentru produsele primite cu titlul de "Cadou"

Produsele livrate de catre profiteamsport.ro cu titlu de "cadou" sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe web siteul nostru.
In momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru ati luat la cunostinta si recunoasteti ca produsul oferit de catre profiteamsport.ro cu titlul de „cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului, si va obligati ca in situatia in care doriti sa returnati produsul achizitionat, sa returnati si produsul primit cu titlu de "cadou" in starea in care l-ati receptionat.
In situatia in care dumneavoastra returnati produsul achizitionat si doriti restituirea sumei achitate, dar nu returnati si produsul oferit cu titlul de "cadou", profiteamsport.ro este indreptatit sa retina din suma returnata catre dumneavoastra contravaloarea produsului oferit cu titlu de "cadou" la valoarea avizata pe factura de achizitie.

Obligatiile legate de voucherele primite cu titlul “VOUCHER CADOU”

Voucherele oferite de catre Profiteamsport.ro cu titlul “Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.
In momentul in care plasezi o comanda pe site-ul nostru, iei la cunostinta si recunosti ca voucherul oferit de catre Profiteamsport.ro cu titlul de “Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si te obligi, in situatia in care refuzi coletul sau anulezi comanda, sa renunti la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.
Voucherul Cadou Profiteamsport.ro este un cupon cu valoare emis de Profiteamsport.ro si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul profiteamsport.ro
Voucherul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul receptionat odata cu acesta. Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.
Voucherele cadou nu se cumuleaza.

10. Raspunderea pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. profiteamsport.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail profiteamsport@yahoo.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul profiteamsport.ro.
De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra.

11. Raspunderea pentru garantia produselor

Anumite produse cumparate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de garantia legeala de conformitate și garantia emisa de producator . Aceste produse vor fi insotite de certificatul de garantie. In cazul in care sesizati lipsa certificatului de garantie la un produs din aceasta categorie, trebuie sa ne anuntati in cel mult 48 ore de la receptia produselor pe adresa profiteamsport@yahoo.com Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12. Responsabilitatea pentru comentariile utilizatorilor

Daca utilizati site-ul profiteamsport.ro puteti face comentarii și recenzii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Profiteamsport.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Profiteamsport.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca nici un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Profiteamsport.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Dumneavostra garantati ca aveti toate drepturile asupra continutului pe care il transmiteti pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzati prejudicii nici unei persoane. Profiteamsport.ro nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

13. Responsabilitatea pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Profiteamsport.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Profiteamsport.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. De asemenea, Profiteamsport.ro nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Profiteamsport.ro.
Profiteamsport.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Profiteamsport.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

14. Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Profiteamsport.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Dumneavoastra . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Arad. Dumneavoasta va asumati in totalitate aceste riscuri odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa profiteamsport@yahoo.com. De asemenea, in cazul oricaror sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Cookie-urile - sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului profiteamsport.ro acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie-urile in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. profiteamsport.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute in strainate sau inchiriate unei terte parti.


Follow us on Facebook