Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE HANDBAL

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Reduceri!

-32%

MINGE SELECT MAXI GRIP Mareste

MINGE SELECT MAXI GRIP

Produs nou

MINGE SELECT MAXI GRIP

Mai multe detalii

136,00 lei

200,00 lei

Vezi tabel marimi

Informatii

Minge handbal SELECT MAXI GRIP 

SELECT Grip Maxi adaugă  noi caracteristici pentru handbal datorită suprafeței unice lipicioase, care oferă o aderență excelentă pe suprafa mingiei fără a fi nevoie de rășină.

Mingea îndeplinește o cerință majoră a antrenorilor și jucătorilor din toate grupele de vârstă referitor la aderenta mingiei precum și mai puțin de lucru la curățarea podelei.
Suprafața mingiei  Maxi este lipiciosa atunci când prindeti mingea, dar atunci când este eliberata mâna rămâne curat, fără urme de adeziv.
Curățarea unui SELECT  Maxi Grip este simplă și ar trebui să fie făcut ușor. Cu blândete ștergeti cu o cârpă umedă sa îndepărtati murdăria de suprafață. Caracteristica de adeziv se întoarce imediat ce mingea este uscat. Este important să curățați cu atenție să -și păstreze mingea lipicioasă pentru atâta timp cât sete posibil. Adezivitatea se va diminua după perioade mai lungi de antrenament și de joc mingia avand calitatile obisnuite fara rasina.
Cei de la SELECT au inceput sa dezvolte aceasta tehnologie in speranta ca viitorul va demonstra eficienta si dorinta marci SELECT de imbunatarite a calitatii produselor.
  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    5 alte produse in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook