Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE FOTBAL

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

MINGE DE FOTBAL TEMPO TB 2019

434

Produs nou

MINGE DE FOTBAL TEMPO TB 2019 - Antrenament , Competitie

Mai multe detalii

Cantitate Reducere Economisești
+10 30% De la 600 lei

By buying this product you can collect up to 16 loyalty points. Your cart will total 16 loyalty points that can be converted into a voucher of 3 lei.


160 lei

200 lei

Vezi tabel marimi

Informatii

Minge fotbal Select Tempo TB 2019 . Minge cu suprafata de contact moale. Elasticitate optima pe teren cu iarba naturala sau sintetica. Nu este recomandata pe teren cu suprafata foarte dura (beton, asfalt). Absortie minima de apa. Caracteristici: fabricata din piele sintetica PU foarte rezistenta si captusita pe partea interioara cu spuma de 3 mm EVA. Aceasta confera mingii o suprafata de contact moale si o elasticitate optima pe terenurile de iarba naturala sau sintetica. Cele 32 panouri ale mingii Select Tempo sunt sudate termic. Aceasta face ca absortia de apa sa fie minima si ii asigura un zbor cat mai drept si continu. Noua tehnologie de fabricatie impreuna cu camera „Zero Wings” asigura mingii rotunjimea si dinamicitatea indelungata in timp. Marimea 5. IMS APPROVED – International Matchball Standard

  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    30 alte produse in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook