Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE FOTBAL

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

MINGE DE FOTBAL BRILLIANT SUPER TB 2020

3990

Produs nou

MINGE DE FOTBAL SELECT BRILLINAT SUPER TB 2020 - COMPETITIE

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 39 loyalty points. Your cart will total 39 loyalty points that can be converted into a voucher of 8 lei.


396 lei

550 lei

Vezi tabel marimi

Informatii

Brillant Super este o legendă vie în cuvântul de fotbal, și de mulți considerața drept cea mai buna minge de fotbal din lume.  Suprafața superioară a lui Brillant Super este realizată cu piele sintetică "Teijin Microfibre" special dezvoltată. Această căptușeală are același strat de umplutură cu 3 straturi și o camera clasică Zero-Wing din latex cu o mișcare îmbunătățită și mai vie. În plus, pielea sintetică asigura o atingere moale și naturală pe minge.În plus, textura mingii de golf ajută la minimizarea rezistenței la aer, astfel încât mingea să devină mai stabilă și mai curată. Mingea este realizată cu o construcție clasică manuală, cu 32 de panouri, care asigură o stabilitate optimă a zborului. Noul design proaspăt înseamnă, de asemenea, că mingea este mai ușor de observat în aer.

Mingile  au fost testate pe scară largă și au primit cel mai înalt rating FIFA pentru greutatea, aportul de apa ,circumferința și recul.FIFA APROVED

  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    30 alte produse in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook