Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE BASCHET

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

MINGE MOLTEN B6G4500 APROBATA FIBA

536

Produs nou

MINGE MOLTEN B6G4500 APROBATA FIBA - COMPETITIE

Mai multe detalii

In stoc

By buying this product you can collect up to 35 loyalty points. Your cart will total 35 loyalty points that can be converted into a voucher of 7 lei.


355 lei

500 lei

Informatii

Baschet MOLTEN B6G4500 FIBA

Baschet MOLTEN B6G4500 FIBA ​​conceput pentru campionatele europene și competițiile de top. Minge de joc oficială pentru liga de baschet masculin Lituania LKL până în sezonul 2023. Minge de competiție de înaltă calitate, aprobată de FIBA ​​(Federația Internațională de Baschet).

Cu sloganul „Pentru jocul real”, MOLTEN aduce o gamă de mingi noi de baschet într-o nouă eră. Fabricat din piele compozită premium B6G4500 se va schimba pe piață modelul BGG6, minge de joc oficială a LKL (Lithuanian Basketball League). Din 1982 Molten a produs mingi oficiale de baschet din piele de calitate superioară pentru toate Campionatele Mondiale FIBA ​​și Jocurile Olimpice. MOLTEN prezintă noua minge de baschet din seria BG ca oficial al FIBA . Capacul compozit durabil actualizat permite o aderență excepțională care îmbunătățește controlul mingii. Manevrare mai bună în contact cu transpirația sau umezeala. B6G4500 este mai moale decât BGG6 și, prin urmare, mai ușor de controlat în fiecare moment al jocului. Minge de baschet de top pentru uz interior.

Contrastul dintre culorile caracteristice ale mingii oferă experiența supremă în vizibilitatea mingii. Jucătorii se pot concentra pe fiecare mișcare a jocului. Rotirea mingii poate fi văzută la distanțe mai mari, permițând fanilor să vadă fiecare detaliu al jocului. Mărimea oficială 7 recomandată bărbaților și băieților cu vârsta peste 15 ani. Livrare în întreaga lume și livrare locală gratuită.

Caracteristici:

 • Aprobat FIBA
 • Material husă: piele compozită premium
 • Vezica urinară: butil
 • Număr de panouri: 12
 • Greutate: 0,6 kg
 • Dimensiune: 6
 • Livrare locală: 1 – 3 zile lucrătoare (pentru detalii suplimentare și transport internațional vă rugăm să contactați vânzătorul)
 • Recenzii
 • Scrieţi o recenzie

  MINGE MOLTEN B6G4500 APROBATA FIBA

  MINGE MOLTEN B6G4500 APROBATA FIBA

  MINGE MOLTEN B6G4500 APROBATA FIBA - COMPETITIE

  11 alte produse in aceeasi categorie:

  Follow us on Facebook