Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

MINGI DE BASCHET

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

Minge Molten B7G3800 Aprobata FIBA

535

Produs nou

Minge Molten B7G3800 -  Aprobata FIBA

Mai multe detalii

In Stoc

By buying this product you can collect up to 21 loyalty points. Your cart will total 21 loyalty points that can be converted into a voucher of 4 lei.


210 lei

300 lei

Informatii

Baschet MOLTEN B7G3800 FIBA

Baschet MOLTEN B7G3800 FIBA ​​conceput pentru competiții și antrenamente. Minge de top, aprobată de FIBA ​​(Federația Internațională de Baschet).

Cu sloganul „Pentru jocul real”, Molten aduce o serie de mingi noi de baschet într-o nouă eră. Fabricat din piele compozită de înaltă calitate, B7G3800 se va schimba pe piață modelul BGM7, minge de joc oficială a MKL (Lithuanian Pupils Basketball League). Din 1982 Molten a produs mingi oficiale de baschet din piele de calitate superioară pentru toate Campionatele Mondiale FIBA ​​și Jocurile Olimpice. Molten prezintă noua minge de baschet din seria BG ca oficial al FIBA . Capacul compozit durabil actualizat permite o aderență excepțională care îmbunătățește controlul mingii. Manevrare mai bună în contact cu transpirația sau umezeala. B7G3800 este mai moale decât BGM7 și, prin urmare, mai ușor de controlat în fiecare moment al jocului. Minge de baschet de înaltă calitate pentru utilizare în interior.

Contrastul dintre culorile caracteristice ale mingii oferă experiența supremă în vizibilitatea mingii. Jucătorii se pot concentra pe fiecare mișcare a jocului. Rotirea mingii poate fi văzută la distanțe mai mari, permițând fanilor să vadă fiecare detaliu al jocului. Mărimea oficială 7 recomandată bărbaților și băieților cu vârsta peste 15 ani. Livrare în întreaga lume și livrare locală gratuită.

Caracteristici:

 • Aprobat FIBA
 • Material husă: piele compozită
 • Vezica urinară: butil
 • Număr de panouri: 12
 • Dimensiune: 7
 • Livrare locală: 1 – 3 zile lucrătoare (pentru detalii suplimentare și transport internațional vă rugăm să contactați vânzătorul)
 • Recenzii
 • Scrieţi o recenzie

  Minge Molten B7G3800 Aprobata FIBA

  Minge Molten B7G3800 Aprobata FIBA

  Minge Molten B7G3800 -  Aprobata FIBA

  10 alte produse in aceeasi categorie:

  Follow us on Facebook