Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

GHETE DE FOTBAL IARBA

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

GHETE DE FOTBAL PROPULSION 4.0 804

000337

Produs nou

GHETE DE FOTBAL PROPULSION 4.0 804 - 52g

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 30 loyalty points. Your cart will total 30 loyalty points that can be converted into a voucher of 6 lei.


300 lei

375 lei

Informatii

Ghetele de fotbal Joma Propulsion sunt concepute pentru profesioniștii . Fiecare element a fost creat cu cea mai recentă tehnologie. Tăierea este realizată din micro-PU de înaltă calitate. Incorporeaza tehnologia ONE PICE ,cusută într-o singură bucată, fără sudură, facilitând adaptarea la picior și prevenirea creșterii în greutate, pe langa care încorporează sistemul 360 care îmbunătățește legătura dintre talpă și partea superioară, facilitând distribuția greutății naturale de pe footstep. Tehnologia rezistentă la apă care nu reține apa și își menține lumina originală. Include sistemul SOCK SYSTEM care permite piciorului să efectueze mai multe mișcări naturale, apropiindu-se de senzația picioarelor goale. Branț preformat care se potrivește perfect cu forma piciorului. Palmilla fabricată din nailon de înaltă calitate. Talpa de calitate superioară și cea mai ușoară destinată fotbalului de elită pe iarba naturală. Se caracterizează prin greutatea sa de numai 52 g. UNIQUE se face cu două densități care permit răsucirea și îndoire necesare în cazul piciorului. Are o contrafacere exterioară pentru a favoriza sprijinul călcâiului.

  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    1 alt produs in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook