Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

ECHIPAMENT DE PORTAR

Information

Producători

Cele mai cumparate

Produse vizualizate

MANUSI REUSCH PRISMA SD

417

Produs nou

MANUSI REUSCH PRISMA SD

Mai multe detalii

By buying this product you can collect up to 9 loyalty points. Your cart will total 9 loyalty points that can be converted into a voucher of 2 lei.


90 lei

120 lei

Vezi tabel marimi

Informatii

Mânusile de portar Reusch Prisma SD Adult sunt concepute pentru a împiedica suturile puternice , confectionate cu cele mai bune tehnologii ale lui Reusch pentru o mănușă extraordinară. Modelul Reusch Prisma SD este o mănușă de bază, creată pentru începători care încep doar aventura. Materialul din PVC folosit în mâini nu conține latex, asigură o aderență optimă, rezistență mare la abraziune și amortizare bună a impactului. SD Foam - Sintetic SD Spumă de înaltă rezistență asigură o rezistență ridicată la abraziune, este o alegere bună pentru portari și jucători începători care se joacă pe terenuri de joc artificial. Thumbflex - inserțiile speciale de material măresc flexibilitatea și mobilitatea degetului mare, fără a limita în nici un fel mișcările acestuia, sprijinind în plus contactul cu mingea.

  • Recenzii
  • Scrieţi o recenzie

    18 alte produse in aceeasi categorie:

    Follow us on Facebook