Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

Categorii

Information

Producători

Cele mai cumparate

Protectia datelor cu caracter personal

Va multumim ca ati ales Profiteamsport.ro!

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta în timpul vizitarii site-ului nostru. Protectia datelor dumneavoastra personale în faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama în cursul tuturor procesarilor derulate în compania noastra.
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Profiteamsport.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi.

Culegerea si procesarea datelor cu caracter personal

Accesand si utilizând site-ul Profiteamsport.ro, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa înceapa imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de înregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru înregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Profiteamsport.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Dumneavoastra declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in site-ul nostru sunt corecte si va apartin, nu sunt datele altor persoana si sunteti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.
Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci când ni le oferiti, de exemplu atunci când va creati un cont, cand va înregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau sms, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand încheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Securitatea datelor cu caracter personal

Profiteamsport.ro este operator de date cu caracter personal, înregistrat în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul: _________
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Profiteamsport.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert în magazine de specialitate.

Folosirea datelor cu respectarea obligatiilor legale

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru înregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de Profiteamsport.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la împiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati în posesia produselor si serviciilor noastre.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan national.

Pastrarea datelor cu caracter personal

Profiteamsport.ro a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Posibilitatea de a alege

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Datele dvs. personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. În cazul în care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Profiteamsport.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Important

In cazul optarii pentru plata online, în rate sau prin sms, procesarea datelor se face pe serverelor companiilor care furnizeaza aceste servicii (ING Bank NV sau Trezorerie pentru plata cu cardul in rate online si MobilPay pentru plata cu cardul online). Profiteamsport.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.
Profiteamsport.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Profiteamsport.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa profiteamsport@yahoo.com. In cazul oricaror Propuneri, sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.


Follow us on Facebook