Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

Categorii

Information

Producători

Cele mai cumparate

Returul Produselor

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

  • Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare/schimb sunt suportate de consumator(cu orice companie de transport doreste).
  • Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit , in acest caz returul va fi suportat de catre Profiteam Sport.
  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi conditie in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate accesorile ,cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, nefolosit si nedeteriorat , nerespectarea uneia dintre cerintele enumerate mai sus atrage dupa sine neacceptarea returului .
  • Profiteam Sport va returna contravaloarea produsului in 14 zile calendaristice de la data intrarii in re-posesia produsului dupa ce in prealabil a fost instiinta in scris de acest demers ,telefonic sau complectind formularul de retur.
  • Nu pot fi acceptate ca si retur, produsele personalizate la cererea consumatorului , precum si produsele aduse in stoc pe baza unor comenzi ferme efectuate de catre acesta.

Follow us on Facebook